Undervisere

Certificerede yoga undervisere


Alle undervisere i TriYoga København er uddannet gennem TriYoga’s internationale certificeringsprogram.

Certificeringen indledes med TriYoga Basic Teachers Training, svarende til TriYoga200, efterfulgt af næste niveau TriYoga Level 1 og Level 2 svarende til TriYoga300, og herfra videre til TriYoga500.

TriYoga200 til 500-timers certificeringsprogrammer opfylder Yoga Allicance standarder.

Certificering i Danmark varetages af Jytte Norsk, i samarbejde med senior-level-teachers fra TriYoga International, Santa Cruz, Californien. - Læs mere her.

Løbende videreuddannelse tilbydes på forskellige TriYoga-centre rundt omkring i Europa, i USA og internationalt.


Bodil Rehfeld / Eliisabet Heidel / Katrine Ingelhardt / Matthew Bloomstine / Signe Holm / Simon Jespersen


 

Anne Windfeldt


Foto kommer snartAnne er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Annes første møde med yoga var TriYoga. De fine bløde bølgende bevægelser kombineret med dybe stræk, og ikke mindst den meditative langsommelighed, der er i Triyoga, gav fleksibilitet, styrke og ro. Og en større opmærksomhed - på alle niveauer.

Derfor valgte hun TriYoga-vejen, og hun brænder for at vise andre, hvad TriYogaens skønne univers kan frisætte, styrke og åbne ind til hos det enkelte menneske.

Anne arbejder også med coaching, meditation og healing.
Læs mere her
"Triyogaens blide og effektive system giver rum til fordybelse og udvidelse – af krop, sind og ånd. Det er stort og vigtigt - og giver frihed og glæde!"
Anne underviser:
Torsdage kl. 17:00-18:30 og kl. 18:30-20:20

Yoga i Valby, Skolegade 2, 2500 Valby.


Anne tilbyder også workshops, enetimer og yoga til virksomheder.

Kontakt og tilmelding:
+45 2211 6066 / anne@triyogakbh.dk
Det siger andre
”Jeg har dyrket forskellige former for yoga i mange år og må sige, at jeg med Triyoga har fundet den helt perfekte form for mig. Den helt rigtige kombination af muskelstyrke og meditation. Til Annes blide og kyndige vejledning kan jeg fokusere på dybe vejrtrækninger og lange seje stræk og fine flows. Triyogaen giver mig både en indre og en ydre styrke i en travl hverdag. Jeg er simpelthen vild med det!”

”Triyoga giver helt vildt meget mening for mig, og Anne har bare så meget fokus på os alle - ingen bliver overset. Anne er SÅ meget på - whau et overblik og overskud!”

Bodil Aagaard Rehfeld
Bodil er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Bodil har dyrket Yoga i over 35 år og er oprindeligt uddannet ved Dansk-Yoga.

Siden 1998 har hun undervist tre ugentlige hold. Har løbende deltaget i kurser med internationalt anerkendte yogamestre og har et bredt kendskab til mange yogaformer.

Det største vendepunkt blev imidlertid mødet med TriYogaen, hvor hun i 2006 sadlede om. En tidlig pensionsalder som flyveleder har gjort det muligt for Bodil i dag at dedikere sig 100% til Yogaen.
Læs mere her
"Mødet med TriYoga var det, der virkelig ”rykkede” for mig - på mange planer - en meditativ yogaform, som på samme tid er blid, dybtgående, kraftfuld og yndefuld."

"Jeg er meget glad for at formidle dette unikke system, hvor mit mål med undervisningen bl.a. er at skabe et meditativt frirum, så eleven går fra timen med ny energi og glæde i krop og sjæl."
Bodil underviser:
Mandage 17:00-18:30
Onsdage 09:00-10:30
Torsdage 09:00-10:30


Schoutgården 35, 2791 Dragør

Kontakt og tilmelding:
+45 2621 7352 / bodil@triyogakbh.dk

Eliisabet Heidel


Eliisabet er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Eliisabet's vej ind i yoga’en går gennem meditation og det faldt helt naturligt at kombinere de to elementer i ét – meditation i bevægelse. Derfor var hun heller ikke i tvivl om at TriYoga var det rigtige valg, da hun i 2006 besluttede sig for en yogauddannelse.

Udenfor yogalokalet har Eliisabet mange års erfaring som konsulent, coach og formidler indenfor kognitions-psykologien, transitionsprocesser og coping-strategier. Hun arbejder med bevidsthedsudvikling som en kompetence hen imod øget balance, arbejdsglæde og livskvalitet.
Læs mere her
"Yoga & meditation er en kontinuerlig opdagelsesrejse og en livsstil – en daglig reminder, der bringer mig ro og fordybelse og minder mig om, hvorfor jeg er her, og hvad der er vigtigt for mig og har betydning i mit liv."
Eliisabet tilbyder enetimer og afholder workshops.

Kontakt og tilmelding:
+45 2757 9755 / eliisabet@triyogakbh.dk
Det siger andre
"Jeg oplever din undervisning som superfokuseret, med en dejlig ro og dybe - og med et overblik, der gør, at jeg bliver guidet til at justere på de ting, der har behov for det, så jeg kan komme dybere. Det er meget værdifuldt. Tak!" ~ Anne

"Tusind tak for din kyndige introduktion til TriYoga, som gjorde, at jeg havde lyst til at ‘’udfolde mig’’ i øvelserne, bl.a. ved at sætte lyd på åndedrættet, turde lukke øjnene og flyde med etc. Det var også en rigtig god oplevelse, at du havde mulighed for at rette os ind i øvelserne, og samtidig mødte os dér, hvor vi individuelt er. Du er især god til at guide de øvelser, som er lidt vanskeligere at finde ud af :)" ~ Line

"Tak for din gode og omsorgsfulde undervisning. Den gør mig glad!" ~ Jens

Matthew Bloomstine
Matthew er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Matthews første møde med TriYoga var under en yogaferie på den græske ø Lesbos i 2010. Oplevelsen gjorde et stort indtryk, og han besluttede umiddelbart herefter, at TriYoga skulle være en central del af hans liv fremover.

Matthew er vokset op i Californien, men har boet i Danmark i mange år og har sin faste base her.

Matthew foretrækker at undervise små grupper primært i sit eget hyggelige, intime yogastudie, i sit privat hjem.
Læs mere her
”TriYoga har været en kæmpe hjælp i min egen livsproces og hjerteåbning, og har ført mig videre ind i andre healende læringsprocesser, som alle på hver deres måde har hjulpet mig til at leve mere autentisk, i kontakt med mig selv. Det er et ”ongoing project” som gør mig mere og mere lykkelig!

Min oprindelige intention med TriYoga-læreruddannelsen var at fordybe mig i min egen praksis, men TriYoga er bare så fantastisk, at jeg nærmest føler mig forpligtet til at dele min glæde ved denne yogaform med andre, og jeg besluttede mig for at begynde at undervise.

Jeg lægger især vægt på nærvær, meditation i bevægelse, tid til fordybelse og fælles energi, med plads til individet, hvor alle oplever deres helt eget flow.”
Matthew tilbyder enetimer efter nærmere aftale og holder workshops:

Borthigsgade 15, 2. sal, 2100 København Ø

Kontakt og tilmelding:
+45 2427 1378 / matt@triyogakbh.dk

Signe Rørdam HolmSigne er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Signes interesse i yoga er særligt på forbindelsen mellem krop og psyke. For hende er det vigtigt, at vi drager omsorg for os selv, og det hele starter med åndedrættet, som nøglen til sansning, flow og oplevelsen af nærvær.

Signe begyndte sin egen yogapraksis i 2010 efter mødet med TriYogaen.

Hun har en kandidatuddannelse i psykologi og sundhedsvidenskab og en coachuddannelse fra Roskilde Universitet og har derudover arbejdet med angst gennem sit frivillige arbejde i Angstforeningen.
Læs mere her
"Meditation, bevægelse og sanselig fordybelse har altid været en del af min hverdag og opvækst på landet, tæt på naturen.

Triyoga og arbejdet med det dybe åndedræt har været en uvurderlig støtte i min egen helbredelsesproces med kroniske smerter. Nu glæder jeg mig over at kunne dele yogaen med andre."
Signe underviser:
Tirsdage 16:30-18:00

Holger danskes vej 3b, 2000 Frederiksberg.

Signe tilbyder også enetimer og afholder workshops.

Kontakt og tilmelding:
+45 2022 1515 / dotsigne@gmail.com
Det siger andre
"Signes undervisning er båret af flow og den fineste energi! Triyoga formidles med nærvær, indsigt og indlevelse. Og altid med et blik for at tilbyde variationer, så der er mulighed for at finde ind til et dybere kendskab til egen krop og det den har brug for. Det gør undervisningen dyb og vedkommende. Signe har tilført mine triyoga-oplevelser helt nye dimensioner."

Simon Jespersen


Simon er certificeret TriYoga-lærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Simon er en tydelig og hjertelig formidler med en tillidsvækkende stemme og en god sans for timing og flow.

Han tog sin første TriYoga uddannelse i 2006 og har lige siden undervist ugentlige hold, lavet flere årlige Yogarejser til Lesbos, samt workshops som gæstelærer på kurser indenfor mindfulness og personlig udvikling.

Simon er også uddannet life-coach & team-coach, og arbejder sideløbende med Yogaen som mentor og højskolelærer indenfor personlig udvikling og kommunikation.
Læs mere her
”At jeg i sin tid opdagede TriYoga, anser jeg for en af mit livs største gaver. På det tidspunkt spillede jeg meget fodbold, arbejdede som cykelbud og levede overvejende et liv i mine tanker og følelsers vold. Som følge heraf, smerter i hoften og en konkurrence mentalitet, der kun blev trick’et de Yoga steder, jeg besøgte.

TriYogaens tålmodige metodik og fokus på åndedrættet var lige hvad min krop og mit aktive sind havde brug for. Yogaen er for mig en vej væk fra overfladiske følelser og tankers tyranni – en vej til mere balance i livet og samhørighed med vores dybere værdier."
Simon underviser:
Onsdage 19:15-20:45

Holger Danskes Vej 3b, 2000 Frederiksberg

Kontakt og tilmelding:
+45 2618 2670 / simon@triyogakbh.dk
Det siger andre
”Simon er en rigtig dejlig yogaunderviser og har altid forberedt nogle fordybende yogasekvenser. Han er super til at sørge for, at deltagerne har det fantastisk.”

”Til stadighed oplever jeg nye dimensioner i Simons formidling af yogaen, som er båret af indsigt og ro - og med en fin sans for nærvær i rummet, der giver det skønneste flow."