Undervisere

Certificerede yoga undervisere


Alle undervisere i TriYoga København er uddannet gennem TriYoga’s internationale certificeringsprogram.

Certificeringen indledes med TriYoga Basic Teachers Training, svarende til TriYoga200, efterfulgt af næste niveau TriYoga Level 1 og Level 2 svarende til TriYoga300, og herfra videre til TriYoga500.

TriYoga200 til 500-timers certificeringsprogrammer opfylder Yoga Allicance standarder.

Certificering i Danmark varetages af Jytte Norsk, i samarbejde med senior-level-teachers fra TriYoga International, Santa Cruz, Californien. - Læs mere her.

Løbende videreuddannelse tilbydes på forskellige TriYoga-centre rundt omkring i Europa, i USA og internationalt.


Bodil Rehfeld / Eliisabet Heidel / Katrine Ingelhardt / Matthew Bloomstine / Signe Holm / Simon Jespersen


Bodil Aagaard Rehfeld

bodil


Bodil er certificeret TriYogalærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Bodil har dyrket Yoga i over 35 år og er oprindeligt uddannet ved Dansk-Yoga.

Siden 1998 har hun undervist tre ugentlige hold. Har løbende deltaget i kurser med internationalt anerkendte yogamestre og har et bredt kendskab til mange yogaformer.

Det største vendepunkt blev imidlertid mødet med TriYogaen, hvor hun i 2006 sadlede om. En tidlig pensionsalder som flyveleder har gjort det muligt for Bodil i dag at dedikere sig 100% til Yogaen.


Læs mere her
"Mødet med TriYoga var det, der virkelig ”rykkede” for mig - på mange planer - en meditativ yogaform, som på samme tid er blid, dybtgående, kraftfuld og yndefuld."

"Jeg er meget glad for at formidle dette unikke system, hvor mit mål med undervisningen bl.a. er at skabe et meditativt frirum, så eleven går fra timen med ny energi og glæde i krop og sjæl."