Posted

Åndedrætstræning

Opmærksomhed omkring vejrtrækningen

bringer dit fokus til kroppen og tilstedeværelse i nu’et.

Åndedrætstræning er således også nærværstræning.

 

 

De fleste mennesker har grundet stress og ydre påvirkninger glemt at bruge deres åndedræts fulde kapacitet. Helt faktuelt nedsætter du med et overfladisk åndedræt ilt optaget og evnen til at udrense affaldsstoffer, og mister samtidig forbindelsen til dig selv og din krop. Med andre ord : ‘Trækker du vejret halvt risikerer du at leve livet halvt’  !

 

I TriYoga har åndedrætstræningen en ganske central plads. Èn blandt flere åndedrætsteknikker hedder ‘Complete breath’. Teknikken hjælper dig med at genskabe det dybe og frie åndedræt du havde som helt lille.
Resultatet er bla. øget ilt optag og energi ! …. Læs mere Om TriYoga