Undervisere

Certificerede yoga undervisere


Alle undervisere i TriYoga København er uddannet gennem TriYoga’s internationale certificeringsprogram.

Certificeringen indledes med TriYoga Basic Teachers Training, svarende til TriYoga200, efterfulgt af næste niveau TriYoga Level 1 og Level 2 svarende til TriYoga300, og herfra videre til TriYoga500.

TriYoga200 til 500-timers certificeringsprogrammer opfylder Yoga Allicance standarder.

Certificering i Danmark varetages af Jytte Norsk, i samarbejde med senior-level-teachers fra TriYoga International, Santa Cruz, Californien. - Læs mere her.

Løbende videreuddannelse tilbydes på forskellige TriYoga-centre rundt omkring i Europa, i USA og internationalt.


Bodil Rehfeld / Eliisabet Heidel / Katrine Ingelhardt / Matthew Bloomstine / Signe Holm / Simon Jespersen


Bodil Aagaard Rehfeld


Bodil er certificeret TriYogalærer i 'Basics' & 'Level 1'.

Bodil har dyrket Yoga i over 35 år og er oprindeligt uddannet ved Dansk-Yoga.

Siden 1998 har hun undervist tre ugentlige hold. Har løbende deltaget i kurser med internationalt anerkendte yogamestre og har et bredt kendskab til mange yogaformer.

Det største vendepunkt blev imidlertid mødet med TriYogaen, hvor hun i 2006 sadlede om. En tidlig pensionsalder som flyveleder har gjort det muligt for Bodil i dag at dedikere sig 100% til Yogaen.


Læs mere her
"Mødet med TriYoga var det, der virkelig ”rykkede” for mig - på mange planer - en meditativ yogaform, som på samme tid er blid, dybtgående, kraftfuld og yndefuld."

"Jeg er meget glad for at formidle dette unikke system, hvor mit mål med undervisningen bl.a. er at skabe et meditativt frirum, så eleven går fra timen med ny energi og glæde i krop og sjæl."


Bodil underviser:
Mandage 17:00-18:30
Onsdage 09:00-10:30
Schoutgården 35, 2791 Dragør

Bodil underviser også på udvalgte workshops og på yogaferier til Lesbos.

Kontakt og tilmelding:
+45 2621 7352 / bodil@triyogakbh.dk
Læs hvad andre siger om Bodils undervisning
"Bodil er ikke bare en fagligt dygtig yogalærer, hun besidder også nogle helt særlige, gode egenskaber som underviser. Hun har et positivt menneskesyn, et godt overblik og er opmærksom på den enkelte, hvilket påvirker undervisningen på en god måde. At deltage i Bodil's triyoga-undervisning styrker mig på mange måder i min hverdag. Jeg oplever en stolthed og velvære ved at mærke, at min krop er blevet stærkere i forhold til smidighed og balance. Jeg er snart 65 år, og det giver mig mere ro og overblik at have den bevidsthed. Vejrtrækningsøvelserne kan jeg bruge i pressede situationer. Det kan være en trafik kø eller en lang kø i supermarkedet. Her har jeg fokus på min vejrtrækning i stedet for at blive stresset over at vente." ~ Annette

Eliisabet Heidel

Eliisabet er certificeret TriYogalærer i 'Basics' og 'Level 1'.

Eliisabet skaber rum for fordybelse og guider dig derhen, hvor åndedræt og bevægelse bliver en uanstrengt oplevelse af meditativ væren. Hendes vej ind i yoga’en går gennem meditation, og da hun allerede havde en daglig meditationspraksis, faldt det helt naturligt at kombinere de to elementer i ét – meditation i bevægelse gennem TriYoga.

Eliisabet har mange års erfaring som konsulent, coach og formidler indenfor kognitionspsykologien med fokus på transitionsprocesser og coping strategier. Her arbejder hun med bevidsthedsudvikling som en kompetence og støtter individer og organisationer i deres udforskning af potentialer med fokus på værdier, visioner og mål hen imod øget balance, arbejdsglæde og livskvalitet.
Læs mere her
"I mit arbejde er det vigtigt, at jeg selv hele tiden tilstræber en god balance. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at TriYoga var det rigtige valg for mig, da jeg i 2006 besluttede mig for en yogauddannelse.

TriYoga gav mig lige præcis dét – oplevelsen af at slippe sindet og være ét med kroppen, til stede her og nu, og samtidig i dyb kontakt med mit eget indre på flere planer.

Yoga & meditation er en kontinuerlig opdagelsesrejse og en livsstil – en daglig reminder, der bringer mig ro og fordybelse og minder mig om, hvorfor jeg er her, og hvad der er vigtigt for mig og har betydning i mit liv.”
Eliisabet vikarierer for Signe
Tirsdage 17:10-18:40
I Behandlerkollektivet på Holger danskes vej 3b, 2000 Frederiksberg.

Eliisabet underviser også på workshops. Enetimer og personligt træningsforløb efter aftale.

Tilmelding og kontakt:
+45 2757 9755 / eliisabet@triyogakbh.dk
Læs hvad andre siger om Eliisabets undervisning
"Jeg oplever din undervisning som superfokuseret, med en dejlig ro og dybe - og med et overblik, der gør, at jeg bliver guidet til at justere på de ting, der har behov for det, så jeg kan komme dybere. Det er meget værdifuldt. Tak!" ~ Anne

"Tusind tak for din kyndige introduktion til TriYoga, som gjorde, at jeg havde lyst til at ‘’udfolde mig’’ i øvelserne, bl.a. ved at sætte lyd på åndedrættet, turde lukke øjnene og flyde med etc. Det var også en rigtig god oplevelse, at du havde mulighed for at rette os ind i øvelserne, og samtidig mødte os dér, hvor vi individuelt er. Du er især god til at guide de øvelser, som er lidt vanskeligere at finde ud af :) " ~ Line

"Tak for din gode & omsorgsfulde undervisning. Den gør mig glad!" ~ Jens

Katrine Ingelhardt

Katrine er certificeret TriYogalærer i 'Basics’ og ‘Level 1’.

Katrines undervisning er kendetegnet ved en særlig ro, som hænger ved længe efter du har forladt lokalet. Du kan forvente en dybdegående, detaljerorienteret guidening med fokus på allignment og med helt nye kropslige aha-oplevelser.

Ved siden af TriYogaen underviser hun bl.a. som sang- og yogalærer på Den Rytmiske Højskole i Vig og i 2016 stiftede hun firmaet Ingelhardt Yoga og Stemme, der tilbyder Vocal Coaching og Yoga til blandt andet professionelle sangere, skuespillere, radioværter og folk med stemmeproblemer.

Med et indgående kendskab til sammenhængen mellem krop, stemme og psyke hjælper hun sine klienter til en oplevelse af større frihed på alle tre planer.
Læs mere her
"For mig var mødet  med TriYoga en øjenåbner. Efter adskillige år med Astangha Yoga og traditionel Hatha yoga, tilføjede TriYogaen en ekstra dimension til min yogapraksis. Her var et helstøbt  system, der forenede den fysiske og mentale krop, og tilføjede et meditativt og energetisk aspekt, som jeg savnede fra de andre yogaformer."

"TriYogaen er blevet en uundværlig del af min hverdag, en trofast ven der kærligt trækker mig hjem til mig selv og bringer mig til nærvær og lethed, når det hele en gang imellem går lidt for stærkt."

"Yoga og meditation er for mig en kontinuerlig rejse med konstant nye udfordringer og åbninger. Et solidt anker der ændrer form efter verden omkring mig og bidrager med mening, taknemmelighed og sommetider helt enkle svar på livets mange snørklede spørgsmål."
Katrine underviser på workshops på Amager og på yogaferier til Lesbos.
Kontakt og tilmelding:

+45 2757 3440 / katrine@triyogakbh.dk
Læs hvad andre siger om Katrines undervisning
"Som altid gav en uges ophold i Molivos med Triyoga mig nye dimensioner i min forståelse af og praksis i Triyoga. I sommers mødte jeg Katrine for første gang, og hendes undervisning er dyb og elegant på samme tid. Katrines formidling er båret af ro, indsigt og nærvær - og med en skøn blid sans for detaljer. Det gav mig helt nye oplevelser med øvelser, som jeg “kendte” og et meningsfuldt afsæt til at lære nyt. Alt sammen i flow. Og med en skøn energi. Også udenfor yoga-rummet er Katrine dyb og elegant - i sin forståelse af og omgang med deltagerne på holdet. En dejlig helhedsoplevelse at være sammen med Katrine i Molivos." ~ Anne

Matthew Bloomstine

Matthew er certificeret TriYogalærer i 'Basics' & 'Level 1'

Matthews første møde med TriYoga var under en yogaferie på den græske ø Lesbos i 2010. Oplevelsen gjorde et stort indtryk, og han besluttede umiddelbart herefter, at TriYoga skulle være en central del af hans liv fremover.

Matthew er specialist i store broer og rejser verden rundt for at arbejde på nogle af de største broer, der findes. Han er vokset op i Californien, men har boet i Danmark i mange år og har sin faste base her.

Matthew foretrækker at arbejde med små grupper og underviser primært i sit eget hyggelige/intime yogastudie i sit privat hjem med plads til 6 personer. Han lægger især vægt på nærvær, meditation i bevægelse, tid til fordybelse i assanas, fælles energi og plads til individet - alle skal opleve deres helt eget flow.
Læs mere her
”TriYoga har været en kæmpe hjælp i min egen livsproces og hjerteåbning, og har ført mig videre ind i andre healende læringsprocesser, som alle på hver deres måde har hjulpet mig til at leve mere autentisk, i kontakt med mig selv. Det er et ”ongoing project”, som gør mig mere og mere lykkelig!

Min oprindelige intention med TriYoga-læreruddannelsen var at fordybe mig i min egen praksis, men TriYoga er bare så fantastisk, at jeg nærmest føler mig forpligtet til at dele denne yogaform med andre, og jeg besluttede mig for at begynde at undervise.”
Matthew underviser:
Mandage 17:00-18:30

Han tilbyder også enetimer efter nærmere aftale og holder workshops ind imellem.

Tilmelding og kontakt:
+45 2427 1378 / matt@triyogakbh.dk

Signe Holm


Signe er certificeret TriYogalærer i 'Basics' og 'Level 1'.

Signe begyndte sin personlige TriYoga-praksis i 2010. Men meditation og sanselig fordybelse har altid været en del af hendes hverdag og opvækst på landet, tæt på naturen.

Signe er uddannet Team og Proces Coach fra Roskilde Universitet, har erfaring fra frivilligt arbejde med mennesker med angst samt har en tværfaglig kandidatuddannelse fra Roskilde Universitet med fagene Psykologi og Sundhedsfremme.

De mange forskellige tilgange til at forstå mennesket forenes i hendes omsorgsfulde og blide undervisning.
Læs mere her
"Mennesket må forstås som en helhed: Vi er sociale, kulturelle, fysiske, psykiske og samfundsmæssige individer, der har hvert vores unikke udgangspunkt. Vi har ikke kun mentale erindringer - især kroppen husker og lærer af erfaring. Derfor kan TriYoga give kroppen og sindet gode vaner, som ikke bare mærkes under yogaen, men også i det daglige liv.

Jeg oplever TriYoga som en komplet yogaform, hvor flere aspekter af livet reflekteres gennem dynamisk bevægelse og ro, og hvor der er plads til fordybelse i min egen væren. - En oplevelse der beriger min hverdag, som jeg glæder mig over at kunne dele med andre."
Signe går på barsel fra 1.okt. 2018 men underviser indtil da:
Tirsdage 17:10-18:40 - Tilmeld dig direkte her
I Behandlerkollektivet på Holger danskes vej 3b, 2000 Frederiksberg.

Signe underviser også på workshops , på yogaferie til Lesbos, og giver privat undervisning efter aftale.

Kontakt og tilmelding:
+45 2022 1515 / signe@triyogakbh.dk
Læs hvad andre siger om Signes undervisning
"Signes undervisning er båret af flow og den fineste energi! Triyoga formidles med nærvær, indsigt og indlevelse. Og altid med et blik for at tilbyde variationer, så der er mulighed for at finde ind til et dybere kendskab til egen krop og det den har brug for. Det gør undervisningen dyb og vedkommende. Signe har tilført mine triyoga-oplevelser helt nye dimensioner." ~ Anne

Simon Jespersen


Simon er certificeret TriYogalærer i 'Basics' og 'Level 1'.

Simon er en tydelig og hjertelig formidler med en tillidsvækkende stemme og en god sans for timing og flow.

Han tog sin første TriYoga uddannelse i 2006 og har lige siden undervist ugentlige hold, lavet flere årlige yogarejser til Lesbos samt afholdt workshops som gæstelærer på kurser i mindfulness og personlig udvikling.

Simon er også uddannet life-coach & team-coach og arbejder, sideløbende med yogaen, som mentor og højskolelærer i personlig udvikling og kommunikation.
Læs mere her
"At jeg i sin tid opdagede TriYoga, anser jeg for en af mit livs største gaver. På det tidspunkt spillede jeg meget fodbold, arbejdede som cykelbud, og levede overvejende et liv i mine tanker og følelsers vold. Som følge heraf, smerter i hoften, og en konkurrence mentalitet, der kun blev trick’et de yoga steder jeg besøgte. TriYogaens tålmodige metodik og fokus på åndedrættet var lige hvad, min krop og mit aktive sind havde brug for.

Jeg tilstræber altid at tale mine elever væk fra hovedet - ind i accepten og nærværet, med konstante remindere til sansningen, og hvad kroppen fortæller os. Når de kvaliteter omfavnes, begynder kroppen at slippe og velvære og flow at opstå, og vi begynder at mærke en helt anden forbundethed med os selv/verden.

I sidste ende er Yogaen for mig en vej væk fra overfladiske følelser og tankers tyranni - en vej til mere balance i livet og samhørighed med vores dybere værdier."
Simon underviser:
Onsdage 17:15-18:45
Hos BodyRestart KBH, Tordenskjoldsgade 21, 1055 København.

Onsdage fra 1. okt. 2018 19:15-20:45
I Behandlerkollektivet på Holger danskes vej 3b, 2000 Frederiksberg.

Simon underviser også på workshops og på yogaferier til Lesbos.
Kontakt og tilmelding:
+45 2618 2670 / simon@triyogakbh.dk
Læs hvad andre siger om Simons undervisning
”Simon er en rigtig dejlig yogaunderviser og har altid forberedt nogle fordybende yogasekvenser. Han er super til at sørge for, at deltagerne har det fantastisk.”

”Til stadighed oplever jeg nye dimensioner i Simons formidling af yogaen, som er båret af indsigt og ro - og med en fin sans for nærvær i rummet, der giver det skønneste flow."