Workshop 9/12 m Eliisabet

TriYogaWorkshop

 

Giv dig selv et ’pusterum’ med god tid til fordybelse gennem åndedrætsøvelser & dynamisk, mindful yoga.

 

Lørdag den 9. December
Eftermiddag: 14 – 17

 

 

~ Workshoppen er for alle ~ både begyndere & øvede ~ og tilpasses målgruppen

TriYoga åbner for ny indsigt i kroppens energier og indøver et bevægelsesmønster baseret på ‘economy of motion’, dvs. bevægelser, der er udført opmærksomt og afslappet, uden brug af flere muskler og mere kraft end nødvendigt.

Du guides systematisk gennem TriYoga-grundøvelser, som forbereder kroppen på mere udfordrende stillinger og ‘flows’. Således undgås skader og den meditative oplevelse er her ikke kun forbeholdt øvede.

Vi går dybere og udfordrer krop og sind på den blide måde; det dybe åndedræt bringer dig ind i kroppen, løsner op for spændinger, så energien kan flyde frit ~ og efterlader både krop og sind renset og med fornyet energi ~ de kontinuerlige, bølgende rygbevægelser styrker rygsøjlen og smidiggør den finere kernemuskulatur, som ofte overses ved traditionelle træningsformer ~ og resultatet er en stærk og smidig ryg.
Vi afslutter med afspænding & yoga nidra.

Underviser
Certificeret TriYoga-instruktør; Eliisabet Heidel

Sted
SALIG Yoga, Østerbro, Masnedøgade 20, 2. sal (indgang v/Danmarks Naturfredningsforening)

Tilmelding
eliisabet@triyogakbh.dk med angivelse af navn/mobilnr.

Pris
kr 300 / 225 (studerende)

Betaling
v/tilmelding via mobilpay til 2757 9823 (skriv TY+dit navn)

Først til mølle-princippet: Workshoppen gennemføres ved min. 4 og max. 12 personer, så tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på mob: 2757 9755 eller sende en mail.

Du er velkommen til at medbringe din egen yoga-måtte etc., men der findes også yoga-måtter, bælter, klodser, tæpper etc. i lokalet. Vand kan medbringes i yogalokalet.

 

 

Glæder mig til at se dig på måtten,

Eliisabet ~ Triyoga København