Workshop 28/10 m Signe

Fordybelses Workshop
Frederiksberg

med Signe Holm

28. Oktober kl 11 – 14

 

Giv dig selv et ’pusterum’ med god tid til fordybelse gennem åndedrætsøvelser & dynamisk, mindful yoga.

 

 

~ Workshoppen er for alle ~ både begyndere & øvede ~ og tilpasses målgruppen

TriYoga åbner for ny indsigt i kroppens energier og indøver et bevægelsesmønster baseret på ‘economy of motion’, dvs. bevægelser, der er udført opmærksomt og afslappet, uden brug af flere muskler og mere kraft end nødvendigt.

Du guides systematisk gennem TriYoga-grundøvelser, som forbereder kroppen på mere udfordrende stillinger og ‘flows’. Således undgås skader og den meditative oplevelse er her ikke kun forbeholdt øvede.

Vi går dybere og udfordrer krop og sind på den blide måde; det dybe åndedræt bringer dig ind i kroppen, løsner op for spændinger, så energien kan flyde frit ~ og efterlader både krop og sind renset og med fornyet energi ~ de kontinuerlige, bølgende rygbevægelser styrker rygsøjlen og smidiggør den finere kernemuskulatur, som ofte overses ved traditionelle træningsformer ~ og resultatet er en stærk og smidig ryg.
Vi afslutter med afspænding & yoga nidra.

 

 

Sted
Holger Danskes Vej 3B
2000 Frederiksberg

Pris kr. 300,-

Tilmelding
signe@triyogakbh.dk / tlf. 20221515

Betaling
reg. 4363 konro nr. 3431418282

Gennemføres ved min. 4 og max. 12 personer,
så tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads

Vand kan medbringes i yogalokalet. Du er velkommen til at medbringe din egen yoga-måtte, men der findes yoga-måtter, bælter tæpper etc. til alle, i lokalet.  Kom i god tid – gerne 15 min. før, så du kan nå at klæde om.

 

 

Kærlig Hilsen Signe

 

 

… Læs mere om TriYoga her